Despre noi

Cine suntem?

Magazinul nostru de artizanat este rezultatul a peste 30 de ani de experienta in domeniul produselor traditionale romanesti.  Cu toate ca dimensiunea afacerii a crescut de-a lungul timpului, intotdeauna a ramas o afacere de familie, beneficiind de implicarea continua a tuturor membrilor acesteia. Doar in acest fel consideram ca putem pastra valoarea acestor produse – fiind in permanenta implicati direct in producerea si gestionarea lor.

Misiunea noastra este de a va putea oferi produse cu specific traditional si in acelasi timp cu caracteristici de actualitate, astfel incat sa obtineti o utilitate maxima a acestora. Nu ne place sa credem ca vindem doar produse de décor, simbolice, ci consideram ca in primul rand vindem produse utile, care pot fi folosite imediat, avand plusul de traditionalism, de specific romanesc,  in felul in care arata.

Totodata o buna parte a afacerii se bazeaza pe personalizarea produselor in functie de solicitarea clientului. Clientul este cel care alege dimensiunea, modelul, culoarea , urmand ca noi sa executam produsul finit pe baza solicitarilor exprese mentionate. Astfel fiecare produs are povestea lui si o insemnatate distincta pentru cel care l-a comandat.

Nu in ultimul rand, in realizarea oricarui produs, accentual principal cade pe calitatea acestuia

Prin urmare valorile care ne definesc produsele sunt: utilitate, personalitate, calitate.

Suntem o afacere de familie si ne propunem sa ramanem o afacere de familie. Doar asa consideram ca putem mentine caracteristicile de mai sus. Va multumim ca ati ales sa sa ne vizitati si va invitam sa vizualizati produsele din magazinul nostru on-line sau/si din magazinele noastre artizanale.

Viorica Copaci
 

Produse

 

Unde ne gasiti?

CASTELUL BRAN, LOCALITATEA BRAN, JUD. BRASOV