Termeni și condiții

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Publicitate si legaturi cu alte situri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea  Viorica Copaci PFA  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei  Viorica Copaci PFA  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale

Proprietarul magazinului  stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detine. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Viorica Copaci PFA , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@artizanat-magazin.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantia ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

Cum cumpar?

 • In cazul in care doresc un produs pe alte dimensiuni decat cele expsuse - transmit mesaj cu solicitarea expresa.
 • Comenzile se pot face si telefonic, de luni pana sambata intre orele 09.00 - 19.00 la numerele de telefon +40 756 880 097 sau +40 744 354 134.
 • Comanda minima trebuie sa fie de 100 lei.

Cum platesc?

Cash la livrare – expediere posta romana

 • Prima optiune pentru a plati cash la livrare la primirea coletului este expedierea prin Posta Romana. In momentul in care ajungeti la Oficiul Postal pentru ridicarea coletului veti achita valoarea produselor dvs + taxele de transport.
 • Durata de expediere prin Posta Romana este de 36-48 ore.
 • Dupa expedierea coletului dvs prin Posta veti primi un Numar de Prezentare corespunzator coletului dvs. Pe site-ul www.posta-romana.ro la sectiunea Track and Trace puteti introduce acest numar si puteti verifica starea coletului dvs.

Cash la livrare - expediere curierat rapid

A doua optiune pentru a plati cash la livrare la primirea produsului este expedierea prin Curierat Rapid.

 • La primirea coletului veti achita valoarea acestuia + taxele de transport.
 • Taxele de transport pentru expedierea prin curierat rapid sunt mai mari decat cele aferente expedierii prin Posta Romana.
 • Durata de expediere prin curier rapid este de 24 de ore in conditii normale si maxim 48 de ore in functie de pozitionarea adresei de expediere.

Conditii retur

Ne puteti returna produsele cumparate si achitate in termen de 10 zile de la primirea acestora, in urmatoarele situatii:

 • Produsul este deteriorat sau defect;
 • Ati primit alt produs decat cel comandat;
 • Nu ati fost informat si nu v-ati dat acordul asupra faptului ca ar putea aparea diferente intre imaginea produselor expuse in magazinul magazinartizanat.ro si imaginea produselor primite de dumneavoastra sau diferente de decor pentru acelasi produs. Avand in vedere faptul ca produsele sunt lucrate  manual, este foarte posibil sa fie unele diferente ale produsului, de care veti fi informat.

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegere doua optiuni:

 • Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca la primirea coletului, produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt telefonic la numerele +40 756 880 097 si +40 744 354 134 sau la adresa de e-mail contact@artizanat-magazin.ro. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa anuntati de acest lucru www.artizanat-magazin.ro in ziua primirii coletului la numerele de telefon +40 756 880 097 si +40 744 354 134 sau la adresa de e-mail contact@artizanat-magazin.ro. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula.
 • Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport.

CONDITII RETURNARE PRODUSE

 • Produsul trebuie returnat in ambalajul original.
 • Costurile transportului la retur nu se inapoiaza.
 • Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Produsul nu se despagubeste daca:

 • Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui sau daca ati fost informat si v-ati exprimat acordul asupra diferentelor intre imaginea produselor din magazin si cea a produselor primite;
 • Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSELOR;
 • Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.

Confidentialitate

Societatea PFA Viorica Copaci proprietar al magazinului online de cadouri www.magazinartizanat.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele dumneavoastra personale catre terti sub nici o forma. www.artizanat-magazin.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:

 • procesarea comenzilor;
 • oferirea de informatii despre produse si/sau servicii;
 • solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
 • realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din www.artizanat-magazin.ro;
 • inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

Program magazine online

Ne puteti contacta zilnic de luni pana sambata intre orele 09.00-19.00.

 • Telefon: +40 756 880 097 si +40 744 354 134
 • Email: contact@artizanat-magazin.ro

PROTECTIA CONSUMATORULUI - link